Neix un projecte d’oci pro-discapacitat molt il·lusionant a la ciutat de Rubí

pro-discapactiat-can-orio Publicat el

Mitjançant la col·laboració d’APDIR i l’Associació L’Estel Rubí, en el mes de febrer es van iniciar un nou projecte d’oci i lleure per persones amb discapacitat intel·lectual. Aquest projecte té seu a la població de Rubí i es desenvolupa cada dissabte de 17h a 20h.  El projecte està dividit en dos casals: el grup infanto-juvenil, que ofereix lleure adaptat a persones de 3 a 18 anys i, de forma complementària, el grup d’adults que es centra en majors de 18 anys. Continuar llegint “Neix un projecte d’oci pro-discapacitat molt il·lusionant a la ciutat de Rubí”

Arrenquen els casals d’adults a Rubí!

Carnestoltes Rubí Publicat el

El passat mes de febrer l’oci i el lleure a Rubí han estat ple de novetats! Fa unes setmanes us vàrem informar del naixement del projecte de dissabtes per infants i adolescents a Ca n’Oriol, i amb molta il·lusió ens complau presentar-vos la creació del nou casal d’adults per a participants majors de 18 anys. Fet que ens enorgulleix, ja que assolim la nostra fita d’estendre l’oci i el lleure adaptat a totes les franges d’edats de la població rubinenca. Continuar llegint “Arrenquen els casals d’adults a Rubí!”

Comencem nous cursos a Rubí

terapia-ocupacional-rubi Publicat el

L’ Apdir (Associació de persones amb diversitat intel.lectual de Rubí) ens ha convidat a poder gaudir de les seves instal·lacions per tal de poder oferir activitats a la localitat rubinenca.

Així doncs des d’aquest mes de novembre hem començat a oferir tallers i activitats a la seva seu els matins dels dimarts i dijous. On els participants poden gaudir de les activitats de: Continuar llegint “Comencem nous cursos a Rubí”

Fem Festa Terrassa

fem-festa-terrassa Publicat el

Aquest dissabte vam inaugurar un nou projecte que portàvem mesos cuinant. Cada segon dissabte de més (des de Octubre fins Juliol) la Sala de Festes Fred Astaire (Carrer de Sant Francesc 52, Terrassa) obrirà les seves portes de 16h a 20h per oferir sessions de discoteca i de karaoke al col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual/diversitat funcional.

L’estrena dissabte passat va ser un èxit rotund amb la participació de més de 70 persones i diferents entitats que van venir amb la millor de les energies a ballar i afinar les seves cordes vocals al karaoke aquells. També vam comptar amb la visita de l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart al qual li estem agraïts juntamen als seus companys d’juntament pel suport oferit.

Cal destacar el paper de la Sala de Festes Fred Astaire i la seva absoluta col·laboració en el projecte, esperem que aquest exemple sigui motivador per altres empreses i doni peu a més sinergies amb el nostre col·lectiu cara al futur. Continuar llegint “Fem Festa Terrassa”

Casal d’estiu Ca n’Oriol 2016

Publicat el

casal-estiu-can-oriol-rubi

Aquest any hem tingut l’oportunitat de dirigir el primer casal d’estiu de l’escola d’educació especial Ca n’Oriol després de la prova pilot realitzada l’any anterior amb 10 participants i tres monitores. El casal es va planificar inicialment per oferir entre 15 i 20 places, però finalment el projecte ha comptat amb la suma de 37 participants entre 4 i 22 anys i un equip de 15 profesional.
Continuar llegint “Casal d’estiu Ca n’Oriol 2016”