Casal d’estiu Ca n’Oriol 2016

casal-estiu-can-oriol-rubi

Aquest any hem tingut l’oportunitat de dirigir el primer casal d’estiu de l’escola d’educació especial Ca n’Oriol després de la prova pilot realitzada l’any anterior amb 10 participants i tres monitores. El casal es va planificar inicialment per oferir entre 15 i 20 places, però finalment el projecte ha comptat amb la suma de 37 participants entre 4 i 22 anys i un equip de 15 profesional.

L’objectiu del casa ha estat donar la possibilitat a nens i joves de gaudir de les seves vacances escolars dins d’un gran nombre d’activitats de qualitat i sortides d’interés

A través del món del sentit i el cinema, ambdós els nostres centres d’interès, hem treballat valors com el treball en equip, la solidaritat, el respecte,… i d’altres valors imprescindibles en la formació de les persones, tot això ens ha dut a obtenir un gran resultat però sobretot:

Hem gaudit al màxim de l’estiu!

casal-joves-can-oriol-rubi casal-juliol-can-oriol-rubi radio-rubi-casal-can-oriol

Al següent vídeo pots veure més a prop el casal a través del reportatge que va realitzar Radio Rubí als quals els agraïm enormement la seva visita.

També volem fer-te testimoni del gran dia vam passar amb el Castellers de Rubí, que ens vam apropar el món dels castells i ens van fer arribar molt alt.

veure l’artícule a “cultura popular tradicional catalana de Rubí

Y no podem acabar sense agraïr a l’alcaldesa la seva visita al casal y el suport que hem rebut per part seva i del seu equip.

veure vídeo de la visita a rubitv.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.