Nit de l’humor

Publicat el

Enrique San Francisco, Toni Moog, Txabi Franquesa i Dani Pérez uneixen el seu talent per fer gaudir al públic en un esdeveniment humorístic únic i irrepetible que tindrà lloc el pròxim divendres 25 de maig a les 21h en el Teatre Auditori Sant Cugat. 

Aquesta reunió de grans còmics esdevé amb motiu d’una bona causa: recaptar fons per als projectes de l’Associació l’Estel, Entitat sense ànim de lucre destinada a l’assistència y promoció de persones amb discapacitat intel·lectual.

Concert Andy & Lucas a benefici de l’associació L’Estel

Publicat el

Andy & Lucas | CONCERT BENÈFIC A BENEFICI DE L’ASSOCIACIÓ L’ESTEL | PRESENTACIÓ NOU DISC: “NUEVA VIDA”

50 Primeres a 10€ // Entrada Anticipada: 12€ // Meet & Greet: 30€

L’Associació l’Estel – Associació pro persones en risc d’exclusió social és una entitat sense ànim de lucre que duu a terme un projecte relacionat amb el benestar personal i social per a persones en risc d’exclusió social (especialment al col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual/diversitat funcional) i per a les seves famílies. El nostre projecte té com a missió principal millorar la qualitat de vida, la salut, l’autonomia i la normalització dels col·lectius en rics d’exclusió social atesos mitjançant la creació d’un espai d’interrelació i diferents programes d’activitats i recursos.

Visitem Estruç granja

Publicat el

 

El diumenge 22 de abril varem anar a Castellnou de Bages o vam gaudir d’una visita a la granja d’astrucs “Estruç granja”, és una granja molt gran on vàrem veure diferents animals, sobretot estruços. Actualment compten amb 10 aus, però també hi ha emús, cavalls, cabres, gallines, conills, ovelles, etc. i el que més ens ha cridat l’atenció va ser el nyandú albí. Continuar llegint “Visitem Estruç granja”

Visitem el CRAM

Publicat el

El CRAM (Centre de rehabilitació d’animals marítims.) és un hospital per aquells animals marítims que han patit algun accident en el mar com tortugues, taurons, dofins, etc., que malauradament han tingut alguna ferida, majoritàriament a causa de la brutícia que hi ha al mar: pals de caramels, bosses de plàstic…, però també per la mala pràctica de l’èsser humà, ja que quan pesca ho fa amb tècniques que fan mal a aquests animals.

Continuar llegint “Visitem el CRAM”